Dansk

Om os

Vi bor i Låsby, i Søhøjlandets midtjyske smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til af nostalgi.  

Vi har særligt fokus på traditionel dansk mad og serverer gode kro-retter men man kan naturligvis også vælge andre retter fra vores menukort. Vi anvender kun de bedste råvarer og sætter en ære i, selv at lave og tilberede maden fra bunden. Du kan hygge dig i vores små lavloftede stuer fyldt med spændende antikviteter mens du venter på den gode mad.

Vi har 34 standardværelser, 11 businessværelser og 5 VIP-værelser. Med undtagelse af 8 værelser, har alle værelser eget bad og toilet. Dertil har alle værelser fjernsyn, telefon og gratis WiFi. Der er dog to værelser, hvor det ikke er muligt at få WiFi forbindelse på. Nogle værelser har også minibar. Vi har to værelser, hvor det er tilladt at havde dyr med. Rygning er ikke tilladt i huset eller på værelserne.

Vi har billard, dart og bordtennis i vores "slyngel stue", som ligger i værelses fløjen. Gennem hele året besøger nogle af Danmarks bedste orkestre kroen. Vi har blandt andet Kandis ca. 3 gange om året. Se programmet under fanen "Musik/Aktiviteter".

Check ind er fra kl. 15.00 og check ud er frem til kl. 11.00.

Ved forudbestilling kan vi sørge for hjælp til bagagen,  til vaske- og strygeservice, en ekstra dyne/pude og en baby-seng. Ved henvendelse i receptionen, kan vi være behjælpelig med udlån af sy-sæt og sko-pudsemidler. I receptionen forefindes ligeledes et lille udvalg af adaptere/opladere.

Vi bor ca. 30 minutters kørsel fra Aarhus, der byder på mange seværdigheder, som natteliv og gode shoppe-muligheder. I Aarhus finder du bl.a. ARoS kunstmuseum og Ridehuset, som ofte afholder diverse kulturelle arrangementer. Derudover ligger Himmelbjerget omkring 20 minutters kørsel væk. Forlystelsesparkerne Lalandia og Legoland er begge omkring 1 times kørsel fra kroen.