Dansk

Om os

Vi bor i Låsby, i Søhøjlandets midtjyske smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus. Her er en hyggelig atmosfære, og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til af nostalgi.  

Vi har særligt fokus på traditionel dansk mad, og serverer gode kro-retter, men man kan naturligvis også vælge andre retter fra vores menukort. Vi anvender kun de bedste råvarer, og sætter en ære i selv at lave og tilberede maden fra bunden. Du kan hygge dig i vores små lavloftede stuer fyldt med spændende antikviteter. 

Vi har 34 standardværelser, 11 businessværelser og 5 VIP-værelser. Med undtagelse af 8 værelser, har alle værelser eget bad og toilet. Dertil har alle værelser fjernsyn, telefon og gratis WiFi. Der er dog to værelser, hvor det ikke er muligt at få WiFi forbindelse på. Nogle værelser har også minibar. Vi har to værelser, hvor det er tilladt at havde dyr med. Rygning er ikke tilladt i huset eller på værelserne.

Vi har billard, dart og bordtennis i vores "slyngel stue", i værelses fløjen. Gennem hele året besøger orkestre som Kandis, Fede Finn, Klaus og Servants etc. kroen. Altså de bedste danske danseorkestre. Se programmet her.

Check ind er fra kl. 15.00 og check ud er frem til kl. 11.00.

Vi bor ca. 30 minutters kørsel fra Aarhus, der byder på mange seværdigheder, som natteliv og gode shoppe-muligheder. I Aarhus finder du bl.a. ARoS kunstmuseum og Ridehuset, som ofte afholder diverse kulturelle arrangementer. Derudover ligger Himmelbjerget omkring 20 minutters kørsel væk. Forlystelsesparkerne Lalandia og Legoland er begge omkring 1 times kørsel fra kroen.