Dansk

Sommer Menu 2019

fra den 20. juni - 11. august 

Sommer Frokost

Stjerneskud  - kr. 158,- 

Pariserbøf - kr. 148,-

Franskbrød med rejer, mayo, rogn og tomat - kr. 98,-

Franskbrød med laks, rogn og urter - kr. 88,-

Tarteletter med høns i asparges, 2 eller 3 stk. - kr. 78,- eller kr. 117,-

Lun leverpostej på rugbrød - kr. 64,-

Salat med avokado og rejer - kr. 88,-

Den lille anretning, 5 små, lækre ting - kr. 175,-

3 lækre oste med tilbehør - kr. 78,-

Sommer Aften

Forretter

Koldrøget laks på sprøde salater - kr. 98,-

Rejecocktail med asparges, citron og hjemmelavet dressing - kr. 78,-

Stor tartelet med høns i asparges - kr. 78,-

Hovedretter

Dansk bøf med nye kartofler, bløde løg, rødbeder og skysauce - kr. 168,-

Stegt flæsk med persillesovs, rødbeder og nye kartofler - kr. 168,-

Steak Bearnaise - 250 gr. - Oksefilet af økologisk, dansk kødkvæg - med friske grøntsager og pommes frites - kr. 218,-

Kalvemedaillon - 200 gr. - med pommes Anna, sommergrønt og urtecreme - kr. 198,-

Helstegt rødspætte serveret med nye kartofler, citron og smørsauce - kr. 198,-

Wienerschnitzel med ærter francaise, pommes sauté og smørsauce - kr. 198,-

Unghane med sommergrønt, nye kartofler og cremesauce - kr. 168,-

Desserter

Hjemmelavet islagkage med chokolade og marcipan - kr. 68,-

Gammeldags æblekage - kr. 58,-

Jordbær koldskål med is og sprødt - kr. 78,-

Bordbestilling er en fordel - tlf.. 86 95 17 66